Sisteme de alarma DSC

Oferim sisteme de alarma DSC la preturi avantajoase cu tot cu montaj si manopera incluse! DSC inseamna securitate si siguranta. Compania DSC reprezinta una dintre cele mai importante companii de vanzare si de comercializare a sistemelor de securitate, dar si a tehnologiei inovatoare pentru securizarea electronica pentru case si intreprinderi din intreaga lume. Panourile de control, echipamentele de monitorizare si produsele inovatoare wireless DSC ofera siguranta deplina locurilor in care lucram si traim. Echipamentele DSC sunt fabricate pentru siguranta si inovatie. Sistemul de alarma DSC, acronimul de la Digital Security Controls, este lider mondial in ceea ce priveste securitatea electronica. DSC este  un sistem de alarma format din diferite componente electronice interconectate, al carui scop este de a detecta si semnala prezenta persoanelor straine sau a evenimentelor nedorite. Au un aspect placut si permit alarmarea totala sau partiala a utilizatorului, in functie de cerintele spatiului de supravegheat.

alarma-dsc


Utilizarea unor sisteme de alarma DSC se bazeaza pe impartirea spatiului securizat in zone de maxima protectie, optimizand timpi pentru solutionarea incidentelor ce pot aparea in functionare, asigurand in acelasi timp protectia spatiilor mari cu unghiuri de vizibilitate redusa. Starea de alarma a unui DSC in caz de declansare a unui incident se poate transmite utilizatorului sau dispeceratului direct folosind comunicatia prin telefon fix/mobil, GPS/GPRS, SMS sau internet. DSC sunt printre cei mai longevivi producatori de sisteme de securitate din lume, oferind o gama larga de sisteme de alarma de la clasic cu cablu pana la cele wireless (fara fir). Cele wireless sunt cautate datorita faptului ca dispun de o placa separata de tastatura, astfel ca, va permite sa plasati placa de baza intr-o locatie centrala, iar apoi puteti adauga tastaturi fara fir la intrarile celorlalte locatii.


Tastaturile oferite de DSC acopera o gama larga de caracteristici si puncte de pret. In general, acestea au la baza lor afisaj cu LED-uri, care arata doar o cantitate foarte limitata de informatii. De altfel, sistemul de alarma DSC are doua tipuri de tastaturi LCD: fixe si alfanumerice. Tastatura fixa are o citire digitala si prezinta doar un numar limitat de citire, iar tasta alfanumerica ofera o citire mult mai detaliata, acest lucru permitandu-i utilizatorului sa isi creeze etichete de zone personalizate. Totusi, varful de lance al tastaturilor sunt cele touchscreen. Multe dintre acete tastaturi au posibilitatea de a avea un receptor wireless incorporat.
In genere, un sistem de alarma DSC este alcatuit din mai multe componente:


Panoul central: este un fel de dulap metalic si se refera la dispozitivul prin care se controleaza echipamentele din intregul sistem (de obicei se monteaza intr-un loc mai ferit, de exemplu la subsol). Acesta contine componentele electronice ale sistemului (sigurante fuzibile si o copie de rezerva a bateriei).

Senzori sau detectori: sunt cei care culeg informatia din teren si o transmit mai departe centralei. Au rolul de a detecta intrusii, hotii, dar si evenimentele neplacute.

Contactele magnetice: scopul acestora este de avertizare suplimentara.

Sirenele: reprezinta elementul auditiv al sistemului de alarma. In caz de incidente sau de patrundere a intrusilor, alarma este activata.

Carcasa: are rolul de a proteja panoul central, dar si de design.

Alimentarea electrica: in genere, pentru aceasta se folosesc acumulatori.

Linia PowerSeries DSC. Aceasta serie reprezinta varful de lance al liniei DSC si este plin de caracteristici unice care aduc mai mult decat o protectie impotriva intrusilor. Aceasta include suport pentru detectarea dioxidului de carbon, o instalare usoara, diferite linii de comunicare si o interfata usor de utilizat. Dioxidul de carbon poate fi un ucigas silentios, iar pentru a-l detecta intr-o cladire e nevoie de tehnologia necesara pentru a infaptui acest lucru.
Seria Power este compatibila cu interfete wireless si cablate a detectie monoxidului de carbon. Modul traditional prin care sistemele de securitate isi comunicau informatiile a fost prin liniile telefonice, dar acest lucru dispare. PowerSeries de la DSC poate comunica printr-o linie de internet (GPRS / GSM). Liniile de comunicare multiple servesc ca back-up reciproc si permit securitate sporita. Pe scurt, caracteristica de sincronizare automata permite o instalare mai rapida si eficienta a sistemului.

Panouri de control DSC
Exista o gama variata a panourilor de control DSC, de la panouri de control ce pot monitoriza 6 zone diferite si sa satisfaca 48 de profiluri ale utilizatorului, pana la panouri de control DSC ce pot monitoriza 32 sau chiar 64 de zone si satisface 72 sau 92 de profile de utilizator. Pot fi cablate sau wireless, cu tastaturi ce pot fi citite si pe timp de noapte, intr-un mediu cu o luminozitate scazute, baterii reincarcabile, modul de repaos sau armare/dezarmare de la distanta, in funcie de preferinte si utilizarea lor.

Detectori DSC

Detectori cu fir - au capacitatea de a detecta prezenta obiectelor care emit caldura prin memorarea temperaturii mediului ambiant al spatiului monitorizat, astfel sunt in stare sa identifice prezenta pericolelor prin schimbarile temperaturii, dar pot identifica si persoanele straine prin functia diferentierii.

Detectori wireless - functioneaza pe baza alimentarii de la acumulatori care economisesc bateria armandu-se doar atunci cand miscarea e sesizata. Exista o gama variata de detectori wireless DSC, cum ar fi: detectori de miscare, detectori de fum, detectori de geam spart, detectori de inundatie etc.

Alarmele de tip DSC sunt renumite pentru calitatea superioara oferita. Sistemele prevazute cu alarma DSC au parte de un mecanism inteligent si o tehnologie inovatoare ce imbina o utilizare usoara cu un set de reguli ce diferentiaza o alarma falsa de una reala. Un sistem DSC se instaleaza perfect in spatiile comerciale (mici/mari) sau spatiile rezidentiale, avand scopul de a supraveghea si a proteja zona respectiva.

Sistemele de securitate ce cuprind alarme DSC permit armarea totala, ori partiala, in functie de caz, a casei dvs sau a locatiilor unde va desfasurati afacerea. Au o utilizare inteligenta, iar afisajul cu ajutorul echipamentelor ce se bazeaza pe tastaturi lcd, led sau touchscreen fac din acest sistem unul dintre cele mai practice sisteme de securitate din lume. Alarmele DSC si-au castigat locul in piata sistemelor de securitate printr-o oferta variabila de solutionare a problemelor legate de securitate, fiind bine organizate si oferind timpi redusi de lucru la instalarea acestora.

Fie ca sunteti in cautarea unui contact pentru usa sau fereastra, un detector de fum sau de caldura, un detector de miscare sau chiar un detector de inundatii, la compania noastra veti gasi tot ceea ce aveti nevoie. Pentru multi dintre acesti senzori exista diferite optiuni pentru a putea alege in functie de pret si preferintele estetice pe care le aveti. De asemenea, sistemele de alarma DSC au o selectie de chei tip breloc pe care le puteti utiliza pentru armarea si dezarmarea, ori pornirea si oprirea alarmei de oriunde v-ati afla pe raza receptorului wireless.


Categorii similare

Sisteme de alarma Paradox

Montaj si instalare sisteme de alarma Paradox, firma noastra se ocupa de tot, proiect, montaj, instalare, echipamente, senzori, pe scurt, va oferim se..