Proiectare sisteme de supraveghere

Oferim proiectare sisteme de supraveghere pentru orice tip de cladire la preturi avantajoase. Societatile care au ca obiect un anumit tip de activitate cum ar fi: lucrul cu publicul, case de amanet, sali de jocuri de noroc, unitati de interes stategic, depozite, magazine de bijuterii, casierii, banci sunt oblitate sa isi instaleze sisteme de supraveghere (constand in camere de supraveghere si alarme) pe baza unui proiect.

Un sistem complet de supraveghere este format din echipamente de supraveghere, echipamente de prelucrare si stocare a imaginilor, senzori de diferite tipuri, echipamente de control, cablaj. Amplasamentul echipamentelor precum si traseul de cablu trebuie sa se regaseasca in proiect.

Firma noastra detine absolut toate autorizatiile si certificarile prevazute de lege pentru a oferi servicii complete de proiectare, instalare, montaj, comercializare si mentenanta a sistemelor de supraveghere. Pentru a va face o oferta avantajoase, atat ca pret cat si calitate, va rugam sa ne contactati telefonic!


Categorii similare

Proiectare sisteme detectie incendiu

Proiectam sisteme detectie incendiu pentru orice tip de cladire, in conditiile legii. Proiectul unui astfel de sistem trebuie sa contina specificatiil..