Kituri supraveghere video

Un kit de supraveghere video contine un pachet de camere video plus conectorii aferenti (alimentatori, cabluri, mufe) si sisteme de supraveghere aditionale (dvr sau nvr). Daca spatiul care urmeaza a fi supravegheat video este mai mare sau include mai multe compartimente atunci un kit de supraveghere video este alegerea corecta. Dvr-ul are rolul de a reda  si transmite pe internet imaginile provenite de la camerele de supraveghere si este livrat cu un soft de configurare si setare a camerelor la distanta. Procesul de vizionare este extrem de facil, software-ul aferent imparte ecranul in mai multe parti egale cu numarul camerelor de supraveghere iar imaginea poate fi comutata cu un simplu click.

kituri-supraveghere

Un kit de supraveghere este mai ieftin decat daca ati cumpara fiecare componenta in parte, pe langa avantajul pretului va garantam ca toate componentele achizitionate (cabluri, mufe, alti conectori, alimentatori, etc) se potrivesc perfect cu montajul dorit. Daca detineti un spatiu ce urmeaza a fi supravegheat video si nu stiti ce kit de supraveghere va avantajeaza, sunteti rugati sa ne contactati telefonic iar noi va vom oferi asistenta dorita absolut gratuit, fara nicio obligatie din partea dumneavoastra.


Categorii similare

Camere supraveghere exterior

Comercializam camere supraveghere exterior care sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme si/sau lovituri. Ideale pentru supraveg..

Camere supraveghere interior

Vindem camere supraveghere interior la preturi avantajoase, avem o gama larga de camere, cu rezolutie cuprinsa intre 700 si 1000 linii TV, lentila fix..

Camere speed dome

Speed dome este un tip de camera foarte cautat atunci cand vine vorba atat de camerele de supraveghere de interior cat si de exterior. Calitatea lor r..

Camere ip

Camere ip, preturi bune, calitate garantata. Va oferim toate tipurile si modelele de camere ip pentru a putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine..

Dvr-uri

DVR 4 canale poate interconecta pana la 4 camere de supraveghere. Numarul de frame-uri (cadre) pe secunda este o caracteristica esentiala pentru alege..

Nvr-uri

NVR (Network Video Recorder) este un dispozitiv folosit pentru inregistrarea, prelucrarea si transmiterea imaginilor provenite de la una sau mai multe..