Instalare camere supraveghere

Asiguram instalare camere de supraveghere la cererea clientului. Inainte de a achizitiona o camera de supraveghere sau un intreg sistem de supraveghere video va rugam sa consultati ghidul de achizitionare si instalare camere prezentat mai jos:

Doresti sa supraveghezi video un spatiu si nu ai nici cea mai mica idee cum sa incepi? Vrei sa iti instalezi un sistem de supraveghere? Noi suntem aici sa te ajutam de la inceput pana la sfarsit. Oferim consultanta telefonica gratuita in urma careia te poti decide ce sistem de supraveghere se potriveste cel mai bine cu locatia pe care doresti sa o supraveghezi. Inainte de a decide sa folositi serviciul de instalare camere supraveghere oferit de noi trebuie sa stiti urmatoarele:

instalare-camere-supraveghere

Camerele de supraveghere video se impart in camere de interior si de exterior. Cele de interior sunt ideale pentru supravegherea spatiilor inchise, a camerelor de locuit, a birourilor, holurilor, salilor de sedinte. Deasemenea, daca doresti o supraveghere video discreta (sa iti monitorizezi copilul sau bona) va putem oferi camere de interior ascunse in prize, lampi, rame de tablou, etc, care pot fi instalate foarte discret. Camerele de supraveghere exterior sunt perfecte pentru supravegherea spatiilor deschise, au protectie impotriva zapezii,a ploii, a cetii precum si impotriva lovirii. Atat sistemele de supraveghere de interior cat si cele de exterior sunt dotate cu leduri infrarosu pentru filmare pe timp de noapte precum si cu alte functii (puteti folosi filtrele de cautare de pe prima  pagina a site-ului nostru). Inainte sa instalam o camera de supraveghere, noi tinem cont de toti acesti factori care ne ajuta sa alegem cel mai bun amplasament in vederea instalarii.

Dupa achizitionare, echipa noastra se va deplasa la locatie in vederea instalarii. Impreuna cu tine, vom lua cea mai buna decizie in ceea ce  priveste amplasamentul. Amplasarea camerelor trebuie sa fie optima in vederea unei supravegheri cat mai usoare si fara interventii majore din partea ta. Activitatea de instalare a camerelor de supraveghere poate dura intre 5 ore si 3 zile, in functie de complexitatea sistemului de supraveghere ales.

Pe langa instalare, daca ai nevoie de mentenanta lunara pentru sisteme mai complexe, noi suntem la dispozitia ta, conditiile se vor negocia in functie de sistemul ales.

Dasemenea, estetica spatiului ales pentru instalare este foarte importanta pentru noi, va garantam ca nu veti fi incomodat in niciun fel de cabluri si alte accesorii care vor ramane la locatie dupa instalare.

Daca achizitionati camere de supraveghere de la noi si doriti si instalare, veti primi o reducere in raport cu complexitatea lucrarii de instalare.


Echipa noastra instaleaza camere de supraveghere video la locatia aleasa de tine, in conditiile alese de tine, la orele alese de tine! Suntem aici pentru a-ti indeplini orice nevoie legata de supraveghere video. Nu ezita sa ne contactezi telefonic sau prin email!
 

Daca doresti sa incepi o lucrare care implica instalare camere supraveghere va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos si noi ne ocupam de tot: montaj camere supraveghere, echipamente, deplasare gratuita la domiciliul clientului, consultanta tehnica gratuita. Daca lucrarea de instalare si montaj camere este una de amploare mai mare putem veni cu camerele care se doresc sa fi montate pentru ca clientul sa poata alege in functie de calitatea filmarii (pe scurt, probati inainte sa instalati!).

Comenzi telefonice: 0725.674.875


Categorii similare

Instalare sisteme supraveghere

Comercializam si instalam sisteme de supraveghere complete, parcurgem toate fazele, de la proiectare, achizitionarea echipamentelor si pana la predare..

Instalare sisteme de alarma casa si apartament

Detinem toate autorizatiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarma pentru casa si apartament. Odata cu achizitia unei locuinte, indiferent ca..

Cum alegem un dvr si un sistem de supraveghere

Un DVR ce urmeaza sa fie instalat in cadrul unui sistem de supraveghere trebuie sa fie compatibil cu camerele montate in sistem pentru a beneficia de ..

Montajul unui sistem de supraveghere video

Montajul unui sistem de supraveghere video trebuie sa fie efectuat dupa ce in prealabil a fost verificat de o echipa de specialisti. La prima vedere e..

Despre camere ip de supraveghere video

Camerele IP de supraveghere video fac parte din gama de camere de noua generatie ce ofera posibilitatea de a fi accesate si din afara retelei interne,..

Cum instalam camere de supraveghere box

Camerele de interior box se folosesc pentru a filma numerele masinilor, in cazul service-urilor auto sau spalatoriilor auto. Camerele de supraveghere ..