Sisteme de alarma Paradox

Montaj si instalare sisteme de alarma Paradox, firma noastra se ocupa de tot, proiect, montaj, instalare, echipamente, senzori, pe scurt, va oferim servicii la cheie de cea mai buna calitate. Paradox este o companie canadiana ce produce si, in acelasi timp, comercializeaza o intreaga gama de echipamente antiefractie pentru obiective mici, medii si mari: de la centrale cablate la centrale radio, centrale hibride (ce suporta atat detectori pe fir, cat si radio), si pana la apelatoare vocale, detectori radio sau cablati conventionali / adresabili, tastaturi LED, LCD sau Touch-Screen, module de control acces, module TCP/IP, comunicatoare GSM/GPRS, dispecerate GPRS, software de programare si management si software de programare si administrare al sistemului.

alarma-paradox


Marca Paradox este lider pe piata sistemelor de efractie, atat din Romania, cat si in intreaga lume. Cu o traditie de aproape trei decenii in domeniu, alarmele Paradox ofera sisteme stabile si flexibile, si pe langa aceasta, sunt usor de programat si de utilizat. Paradox are distribuitori in peste 100 tari din intreaga lume, iar de la finele anilor '80, propria linie de productie. Sistemul de alarma Paradox este cel mai cunoscut nume in sistemele de detectie efractie din Romania. Brandul a patruns la noi in tara imediat dupa revolutie, la inceputul anilor '90, dovedind odata cu timpul ca este un sistem stabil, flexibil, fiabil, usor de programat si de utilizat.
Paradox are o serie de produse de securitate care se potrivesc si muleaza nevoilor personale ale fiecarei persoane in parte. Nu numai ca ofera tehnologii eficiente si convenabile, dar, de asemenea, sunt si estetice, pentru a impresiona la fel de bine precum protejeaza. Iata cateva dintre produsele si serviciile pe care le are la dispozitie Paradox:


Liniile specializate Paradox
Magellan este specializat in sisteme de securitate fara fir cu doua sensuri, cu tehnologia StayD, care protejeaza cladirile chiar si fara activarea manuala de catre utilizatori. In plus, acesta ofera confort in utilizare si usurinta de instalare pentru spatiile rezidentiale sau comerciale mici/mari, datorita unitatilor wireless.
Spectra.  Produsele Paradox Spectra pun un accent deosebit pe un sistem de securitate expandabil. Tehnologia de comunicare permite ca Spectra sa se dezvolte in continuare datorita modulelor wireless, dar si celor cablate.
Digiplex EVO. In timp ce produsele obisnuite Paradox sunt adesea oferite pentru case si intreprinderi, Digiplex si Digiplex EVO pot face mult mai mult. Sistemele lor ofera cea mai mare cantitate de protectie posibila pentru banci, site-uri guvernamentale, locuinte in valoare de milioane de dolari, precum si orice alt loc care are nevoie de un nivel mai ridicat de securitate.


Camere de securitate Paradox
Paradox a facut pentru un utilizator sa gestioneze mai usor ca niciodata securitatea. Compania Insight HD77 este un exemplu de baza; inregistrarile de inalta calitate audio si video ale sitemului, fac ca utilizatorii sa poata monitoriza casele si intreprinderile in orice moment. Aplicatia Insight Paradox va permite sa accesati clipuri video HD la cerere, transmise direct pe smartphone-ul dvs. Ca bonus, camera nu se bazeaza pe puterea bateriei  si stocheaza inregistrarile sale pe un card de memorie incorporat, astfel incat numai utilizatorii autorizati pot sa acceseze informatia. Utilizatorul se afla in controlul deplin al datelor si al inregistrarilor, avandu-le la indemana si in deplina siguranta.


Detectori si senzori de miscare Paradox
Detectori cu fir - sunt printre primele produse intrate pe piata romaneasca si comercializate la noi in tara. Sistemele au la baza detectori cu fir Paradox , recomandate indeosebi in utilizarea cu sistemele de alarma tip ''smart-house'' (casa inteligenta), completeaza sistemul si ii ofera posibilitatea utilizatorului sa-l gestioneze de la distanta prin intermediul internetului, GPRS-ului sau al telefoniei. Paradox utilizeaza principii amanuntite de analiza a conditiilor de mediu (temperatura, umiditate etc.), astfel incat sa poata face diferenta dintre o alarma falsa produsa de schimbarea conditiilor meteorologice si una reala.


Detectori wireless -  de obicei, sunt utilizati in zonele rezidentiale si comerciale, spre deosebire de cele cu fir, reprezinta un avantaj datorita protectiei sporite impotriva sabotajelor exercitate prin taierea firelor. Detectorii wireless Paradox au functia de a detecta nu doar intrusii, ci si detectia fumului, geamurilor sparte si a prezentei monoxidului de carbon in incapere, de asemenea. Detectorii wireless au o protectie sporita, deoarece sunt prevazuti cu filtre de interferente electromagnetice si filtre pentru stoparea interferentelor de radiofrecventa, in caz contrar, prezenta interferentelor EMI sau RFI pot perturba functionalitatea echipamentelor de securitate.
Acesti detectori au capacitatea de a detecta intrusi, fum, scapari de gaz, geamuri sparte, iar pe deasupra, dispun de masuri de protectie impotriva alarmelor false. Sunt montate in exteriorul proprietatilor, de obicei, langa ferestre, reperand intr-o clipa intrusii de orice fel.


Software-ul si aplicatiile Paradox
Ca parte a initiativelor de cercetare si dezvoltare a marcii Paradox, aplicatia iParadox permite utilizatorilor sa-si acceseze de la distanta sistemele lor de securitate prin intermediul dispozitivelor mobile. Nu numai ca poate furniza informatii si notificari, dar, de asemenea, permite utilizatorilor sa activeze alarmele chiar daca a uitat sa faca acest lucru si se afla la o distanta mare de casa. Aplicatia ParadoxMyHome este un serviciu care permite accesul dvs, ca utilizator la un dispozitiv Paradox care este conectat la internet si apoi sa vizualizati informatiile sau sa efectuati modificarile dorite. In mod similar, aplicatia, permite utilizatorilor sa aiba acces la sistemul lor din orice loc din lume, atata timp cat acesta ramane conectat la ID-ul furnizat de site.

Module Paradox
De asemenea, exista module Paradox: vocale sau GSM. Sunt echipamentele prin care utilizatorii pot primi informatia pe telefon sub forma vocala sau prin SMS, in caz de incidente. Dispozitivele de tip module voce dau posibilitatea utilizatorului sa-si programeze modul in care actioneaza acestea pentru ca un sistem de alarme sa fie functional (repetarea mesajelor, ordinea listei de apelare, timpul dupa care se transmite un mesaj vocal de avertizare etc). Modulele GSM pot transmite la distanta SMS-uri si pot detecta urmatoarele stari din sistem: armare/dezarmare, alarma, panica, defecte in sistem, permite armarea/dezarmarea de la distanta folosind SMS.


Marca Paradox reprezinta solutia de securitate ideala pentru locatii ce necesita atat un sistem de inalta securitate, cat si unul de control al accesului. Odata instalate, toate modulele, inclusiv detectoarele de miscare pot fi programate de la distanta, de la tastatura sau utilizand software-ul. Prin integrarea sistemului de securitate cu cel de control al accesului, Paradox ofera un nivel sporit de protectie oricarui spatiu rezidential, comercial sau industrial. Accesul pe usi se realizeaza in functie de drepturile alocate utilizatorilor programati la nivel de sistem, iar monitorizarea si alocarea usilor se poate face la una sau mai multe partitii din sistem.


Categorii similare

Sisteme de alarma DSC

Oferim sisteme de alarma DSC la preturi avantajoase cu tot cu montaj si manopera incluse! DSC inseamna securitate si siguranta. Compania DSC reprezint..