Cum instalam camere de supraveghere box

Camerele de interior box se folosesc pentru a filma numerele masinilor, in cazul service-urilor auto sau spalatoriilor auto. Camerele de supraveghere box sunt camere de interior fara infrarosu si pot fi folosite drept camere de exterior tocmai datorita faptului ca nu poseda infrarosu care sa creeze o interferenta cu placutele de inmatriculare ale masinilor. In acest scop nu pot fi folosite camere de exterior pentru ca toate poseda infrarosu. Camerele box sunt montate intr-o carcasa metalica ventilata si incalzita care se alimenteaza de la reteaua de alimentare cu energie electrica 220V.

camere-box

Acest tip de camere sunt camere supraveghere interior cu lentila varifocala intre 5-50mm, autoiris, in jur de 700 linii TV, functioneaza in conditii de luminozitate foarte scazuta 0.01 lucsi.


Categorii similare

Instalare sisteme supraveghere

Comercializam si instalam sisteme de supraveghere complete, parcurgem toate fazele, de la proiectare, achizitionarea echipamentelor si pana la predare..

Instalare sisteme de alarma casa si apartament

Detinem toate autorizatiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarma pentru casa si apartament. Odata cu achizitia unei locuinte, indiferent ca..

Instalare camere supraveghere

Asiguram instalare camere de supraveghere la cererea clientului. Inainte de a achizitiona o camera de supraveghere sau un intreg sistem de supravegher..

Cum alegem un dvr si un sistem de supraveghere

Un DVR ce urmeaza sa fie instalat in cadrul unui sistem de supraveghere trebuie sa fie compatibil cu camerele montate in sistem pentru a beneficia de ..

Montajul unui sistem de supraveghere video

Montajul unui sistem de supraveghere video trebuie sa fie efectuat dupa ce in prealabil a fost verificat de o echipa de specialisti. La prima vedere e..

Despre camere ip de supraveghere video

Camerele IP de supraveghere video fac parte din gama de camere de noua generatie ce ofera posibilitatea de a fi accesate si din afara retelei interne,..