Despre noi

SDSMAG SRL este o firma axata pe comercializarea, montajul si instalarea componentelor de supraveghere si monitorizare video. Obiectivul nostru este acela de a iti oferi cea mai buna solutie de supraveghere si monitorizare video. Cu ajutorul acestui site iti punem la dispozitie o varietate larga de produse incepand cu camere de supraveghere de exterior si interior si terminand cu DVR-uri si NVR-uri. Deasemenea, daca esti nehotarat sau nu stii ce anume se potriveste mai nevoilor tale de securitate esti rugat sa ne contactezi telefonic in vederea consultantei telefonice gratuite si fara obligatii din partea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui ce anume doresti sa supraveghezi iar noi iti sugeram solutia potrivita cat si mijloacele de implementare adecvate.

Camerele de supraveghere de exterior sunt ideale pentru supravegherea spatiilor comerciale, a terenurilor sau a parcarilor, sunt rezistente la temperatura, la lovire precum si la alte tipuri de intemperii, sunt dotate cu posibilitatea de a inregistra o tinta in miscare cu ajutorul lentilelor varifocale si a zoom-ului motorizat. Ideale pentru filmarea de noapte cat si cea de zi, acest tip de camere sunt prevazute cu carcase de protectie si leduri infrarosu.

Ai nevoie sa iti supraveghezi biroul sau spatiile de locuit? Nimic mai simplu. Noi te ajutam sa alegi cea mai buna solutie de supraveghere video de interior. Camerele de supraveghere interior pe care le comercializam au toate facilitatile pe care ti le doresti. Suna-ne si iti vom recomanda cel mai fiabil sistem de supraveghere adecvat nevoii tale.

Iti multumim pentru interesul acordat si nu ezita sa ne contactezi!