Camere de supraveghere

Societatea noastra va ofera servicii complete de supraveghere si securitate, camere de supraveghere de interior si exterior, instalare si montaj, in toata tara. Deplasarea la locatie in vederea vizionarii este GRATUITA in Bucuresti, la fel si consultanta telefonica. Pentru comenzi ce depasesc 1000 RON, deplasarea este gratuita oriunde in tara.Daca achizitonati de la noi camere de supraveghere pentru care doriti si instalare, atunci va vom oferi un discount negociabil in functie de valoarea comenzii.

 camere-supraveghere
Va asiguram ca tratam fiecare client cu seriozitate si profesionalism, suntem constienti ca solutiile de securitate difera de la caz la caz, asa ca specialistii nostri care se vor deplasa la locatie in vederea instalarii va vor oferi cele mai bune sfaturi de configurare a unui sistem optim. Camerele pe care le oferim corespund ultimelor inovatii tehnologice in domeniu, sunt dotate cu tehnologia HDCVI si AHD, ceea ce va garanteaza o claritate excelenta a imaginii indiferent de tipul de camera pentru care optati.

Avem pe stoc modele de camere de supraveghere foarte ieftine pentru bugete reduse, precum si sisteme si kituri complete pentru hale industriale, complexe rezidentiale si spatii foarte mari. Bugetul dvs este o prioritate pentru noi, asa ca, daca locatia de supravegheat se preteaza la instalarea unor camere cu lentila fixa, nu va vom recomanda camere cu lentila varifocala care costa mai mult, dar nu va aduc niciun beneficiu. Manopera este evaluata in jur de 50 - 100 RON / camera de supraveghere, in functie de amplasare, dificultate de instalare sau cerinte speciale care pot aparea. In cele ce urmeaza, va prezentam un mic ghid care va va ajuta sa alegeti sistemul de supraveghere potrivit:

Camere de supraveghere exterior

Acest tip de camere este folosit la supravegherea spatiilor exterioare, a halelor, complexelor comerciale, dar si pentru locuinte particulare. Sunt dotate cu carcasa rezistenta, protectie antivandal, sunt rezistente la vant, ploaie, ceata, ninsoare, loviri, zgarieturi si orice alta forma de agresiune. Piciorul de prindere este solid, odata fixata pe suport, o astfel de camera de exterior este foarte greu de clintit de catre un eventual atacator.

Camere de supraveghere interior

Sunt destinate supravegherii interioare si se preteaza foarte bine la supravegherea birourilor, locuintelor particulare, a zonelor cdu trafic ridicat cum ar fi holuri si locuri publice: blocuri, hoteluri, etc. Acest tip de camere sunt mai mici, pot fi ascunse cu usurinta in spatele unui perete sau tavan fals, sunt gandite avand in vedere posibilitatea de a fi camuflate tinand cont de aspectul estetic al locuintei. Odata cu evolutia tehnologiei, camerele de supraveghere de interior au devenit din ce in ce mai mic, cu o claritate a imaginii din ce in ce mai buna. Din aceasta gama, fac parte camerele de supraveghere spion (spy) care pot fi camuflate in prize, rame de tablouri, ceasuri de birou, fante in perete sau tavan, etc.

Camere de supraveghere ip

Pot fi atat de interior cat si de exterior, aceste camere pot fi conectate la internet si controlate de la distanta cu ajutorul unui laptop, desktop, smartphone sau tableta. Sunt ideale pentru cei care doresc sa isi supraveghere locuinta de la distanta si care doresc sa primeasca imagini live de la locul supravegheat. Software-ul care vine la pachet cu astfel de camere ip poate fi instalat pe orice dispozitiv. Chiar si cand sunteti in concediu, aveti posibilitatea sa ramaneti la curent cu tot ceea ce se intampla, tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti telefonul si veti primi imaginii in direct de la locatie.

FORMAT DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Camere supraveghere bullet - au forma de glont si poseda o rezistenta sporita la loviri, pot fi instalate atat la interior cat si la exterior.

Camere supraveghere antivandal - carcasa este foarte rezistenta, lentila este protejata de un geam foarte gros care nu afecteaza deloc calitatea inregistrarii indiferent de starea vremii.

Camere spion - sunt foarte mici si pot fi camuflate cu usurinta oriunde in incaperea de supravegheat

SPECIFICATII TEHNCE CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Lentila fixa

Sunt camere a caror distanta focala nu se poate ajusta, spre exemplu o camera de supraveghere cu lentila fixa de 2mm nu poate inregistra imagini clare decat pana la o distanta maxima de aprox. 7m, in functie de rezolutie.

Lentila varifocala

Asa cum sugereaza si titlul, in cazul camerelor dotate cu lentila varifocala exista posibilitatea ajustarii distantei de inregistrare. Costul lor este putin mai ridicat.

Zoom motorizat

Distanta se ajusteaza automat asigurand astfel o claritate maxima a imaginii.

Cu infrarosu

Camerele de supraveghere dotate cu intrarosu asigura captarea de imagini clare pe timp de noapte pana la o distanta definita de fabricant.

Rezolutie

Rezolutia este de doua tipuri: analogica, masurata in linii TV, si digitala masurata in megapixeli (MP). Pana acum 2 ani, se foloseau in special camere de supraveghere cu rezolutie de pana la 1000 linii TV, anul trecut (2015) a venit cu o imbunatatore simtitoare a tehnologiei astfel incat camerele dotate cu un numar de linii TV intre 1000 si 2000 reprezentau normalitatea. Acum insa, tehnologia digitala a luat avant, iar rezolutia unei camere variaza intre 1MP si 2MP asigurand o imagine de o claritate exceptionala. Camerele analogice sunt in special folosite atunci cand nu se doreste controlul la distanta cu ajutorul internetului, conexiunea fiind facuta cu ajutorul unui cablu de tip FTP.

Functii speciale

O camera de supraveghere poate fi setata cu ajutorul unui software care permite reglarea raportului semnal-zgomot, temperatura de functionare, ajustarea cantitatii de lumina, etc. Specialistii nostri vor regla ei camera pentru dvs si va vor face un instructaj pentru cazul in care doriti sa ajustati aceste setari chiar dvs.

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Un sistem de supraveghere complex este format din:

- camere de supraveghere

- DVR sau NVR - un dispozitiv care permite captarea si stocarea imaginilor pentru a fi vizionate mai tarziu. Imaginea poate fi derulata in orice punct al inregistrarii, in functie de cateva criterii cum ar fi ziua sau ora inregistrarii. Pentru camere de supraveghere ip este necesar un DVR, iar pentru restul un DVR este suficient

- Hard Disk - hard disk-ul se introduce in DVR sau NVR si constituie dispozitivul de stocare al imaginilor

- monitor - permite vizualizarea imaginilor

- conectica (cabluri, mufe)

- surse de alimentare - fiecare camera poseda sursa de alimentare proprie, la fel si fiecare DVR sau NVR

Costul unui sistem de supraveghere poate varia in functie de numarul de camere, si poate incepe de la 500 de RON pentru un sistem cu doua camere.

INSTALARE CAMERE SUPRAVEGHERE

Firma noastra ofera servicii complexe de instalare camere supraveghere si alarme. Valoarea manoperei se stabileste in functie de numarul de camere, in general variaza de la 50 - 100 RON / camera. In urma discutiei telefonice, echipa noastra se va deplasa la locatie, iar dupa vizionare se va stabili pretul lucrarii. In Bucuresti deplasarea este gratuita, pentru oricare oras din tara se deconteaza motorina de catre client. In fucntie de valoarea lucrarii, discountul oferit este substantial!

SISTEME COMPLEXE SI PROIECTARE

SDSMAG SRL ofera toata gama de servicii de supraveghere si securitate, incepand cu comercializare si instalare si terminand cu analiza de risc a firmei si proiectarea sistemelor complexe. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!


Categorii similare

Camere supraveghere exterior

Comercializam camere supraveghere exterior care sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme si/sau lovituri. Ideale pentru supraveg..

Camere supraveghere interior

Vindem camere supraveghere interior la preturi avantajoase, avem o gama larga de camere, cu rezolutie cuprinsa intre 700 si 1000 linii TV, lentila fix..

Camere speed dome

Speed dome este un tip de camera foarte cautat atunci cand vine vorba atat de camerele de supraveghere de interior cat si de exterior. Calitatea lor r..

Camere ip

Camere ip, preturi bune, calitate garantata. Va oferim toate tipurile si modelele de camere ip pentru a putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine..

Dvr-uri

DVR 4 canale poate interconecta pana la 4 camere de supraveghere. Numarul de frame-uri (cadre) pe secunda este o caracteristica esentiala pentru alege..

Nvr-uri

NVR (Network Video Recorder) este un dispozitiv folosit pentru inregistrarea, prelucrarea si transmiterea imaginilor provenite de la una sau mai multe..