Transport si livrare

In Bucuresti

Livrare in Reteaua SDSMAG.RO

Un curier SDSMAG.RO va livra produsele la adresa mentionata de dumneavoastra pentru comenzi mai mari de 500 RON.
 

FAN COURIER

Livrarile se fac in aceeasi zi, daca comanda s-a efectuat pana in ora 14:00, online sau telefonic .

In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs, tariful este de 21 de RON(TVA inclus) primul kilogram, la care se adauga cate 1 RON+TVA, pentru fiecare kilogram suplimentar .

In cazul in care plata coletului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxele de curierat pornesc de la 15 RON(TVA inclus) pentru primul kg, la care se adauga 1 RON+TVA pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor .
De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in cont .
 

In Tara

FAN COURIER

In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs, tariful este de 27 de RON(TVA inclus) primul kilogram, la care se adauga cate 1 RON+TVA, pentru fiecare kilogram suplimentar .

In cazul in care plata coletului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxele de curierat pornesc de la 21 RON(TVA inclus) pentru primul kg, la care se adauga 1 RON+TVA pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor .

De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in cont.

Timp de livrare: 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.
Preturi valabile doar in reteaua Fan COURIER. Kilometrii aditionali in afara retelei, vor fi platiti suplimentar de catre client.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC SDSMAG SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC SDSMAG SRL
IBAN: RO63RZBR0000060015485794, deschis la RAIFFEISEN BANK .
Cod unic inregistrare: 31334035

 

Daca nu sunteti multumit de achizitia facuta, aveti la dispozitie 14 zile pentru a returna produsul fara nicio explicatie si fara a suporta costuri suplimentare, conform ordonantei de urgenta 34/2014. Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic, folosind sectiunea de contact.