Nvr-uri

NVR 8 Canale NVR4108H-P

NVR 8 camere IP cu compresie H.264 si MJPEG si iesiri video: VGA, HDMI. NVR-ul are functie pentaplex (display , inregistrare, playback, back-up, acces remote) si urmatoarele protocoale de retea: HTTP, TCP/IP, IPv4/IPv6, UPNP, RTSP, UDP, SMTP, NTP,..

962 RON

NVR 16 Canale NVR4116H

NVR 16 camere IP cu compresie H.264 si MJPEG si iesiri video: VGA, HDMI, poseda functie pentaplex (display , inregistrare, playback, back-up, acces remote) si are urmatoarele protocoale de retea: HTTP, TCP/IP, IPv4/IPv6, UPNP, RTSP, UDP, SMTP, NTP..

901 RON

NVR 32 Canale NVR4232-4K

NVR 32 camere IP cu compresie H.264 si MJPEG si iesiri video: VGA, HDMI. NVR-ul este dotat cu functie pentaplex (display , inregistrare, playback, back-up, acces remote) si cu urmatoarele protocoale de retea: HTTP, TCP/IP, IPv4/IPv6, UPNP, RTSP, U..

1512 RON

NVR (Network Video Recorder) este un dispozitiv folosit pentru inregistrarea, prelucrarea si transmiterea imaginilor provenite de la una sau mai multe camere de supraveghere IP. Conectarea camerelor se face cu ajutorul cablurilor de retea.

nvr

NVR-ul preia fluxul video care este initial comprimat cu H.264, MJPEG pentru o mai buna transmisie, il decomprima, il scrie pe mediul de stocare (hard disk) si il afiseaza in timp real pe display.

NVR-urile pot lucra cu mai multe tipuri de flux de date dar inaintea achizitionarii unui NVR trebuie sa intrebati cu ce producator este compatibil. Spre exemplu NVR-urile produse de catre Dahua sunt compatibile cu toata gama de produse Dahua.


Categorii similare

Camere supraveghere exterior

Comercializam camere supraveghere exterior care sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme si/sau lovituri. Ideale pentru supraveg..

Camere supraveghere interior

Vindem camere supraveghere interior la preturi avantajoase, avem o gama larga de camere, cu rezolutie cuprinsa intre 700 si 1000 linii TV, lentila fix..

Camere speed dome

Speed dome este un tip de camera foarte cautat atunci cand vine vorba atat de camerele de supraveghere de interior cat si de exterior. Calitatea lor r..

Camere ip

Camere ip, preturi bune, calitate garantata. Va oferim toate tipurile si modelele de camere ip pentru a putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine..

Dvr-uri

DVR 4 canale poate interconecta pana la 4 camere de supraveghere. Numarul de frame-uri (cadre) pe secunda este o caracteristica esentiala pentru alege..

Kituri supraveghere video

Un kit de supraveghere video contine un pachet de camere video plus conectorii aferenti (alimentatori, cabluri, mufe) si sisteme de supraveghere aditi..