Camere supraveghere ieftine

Daca sunteti in cautare de camere supraveghere ieftine, ati ajuns exact unde trebuie, magazinul nostru are o oferta foarte variata de camere supraveghere dintre care le listam pe cele mai ieftine si mai des vandute si instalate. Faptul ca sunt ieftine, nu ar trebui sa va sperie, calitatea lor fiind destul de buna in raport cu pretul de achizitie. In cazul in care suprafata de supravegheat nu este prea mare si nu tineti neaparat sa obtineti o imagine extrem de clara pe timp de noapte, acest tip de camere supraveghere reprezinta alegerea ideala.


Lentila este fixa, nu poate fi reglata, dar acest lucru nu este deloc un inconvenient in cazul unei suprafete mici sau medii, rezolutia este foarte buna, intre 800 si 1000 linii tv, pot filma pe timp de noapte pana la 25-30m, poseda functii speciale cu ajutorul carora claritatea imaginii poate fi reglata. Zgomotul din imagini este eliminat, claritatea este ajustata in functie de pozitionarea fata de sursa de lumina, imaginile sunt filtrate pentru o redare cat mai buna pe timp de noapte. Inainte de a achizitiona va rugam sa cititi specificatiile tehnice specifice fiecarei camere de supraveghere in parte.


Firma noastra instaleaza si monteaza camere supraveghere in Bucuresti si in toata tara, consultanta telefonica si vizitele la domiciliu in vederea vizionarii sunt gratuite! Deasemenea, daca doriti o oferta personalizata de camere supraveghere ieftine va rugam sa ne contactati, in cazul in care doriti si montaj pe langa achizitie va vom face si un discount in functie de marimea lucrarii.

In gama de camere supraveghere exterior am introdus si cateva camere supraveghere ip ieftine pentru care exista cerere pe piata.

Pretul acestor camere variaza intre 100 si 300 RON / bucata, nu va recomandam instalarea camerelor de supraveghere extrem de ieftine (incepand cu 60 RON) deoarece se strica in timp extrem de scurt. Noi am incercat sa facem o lista cu cele mai bune si ieftine camere.
 


Categorii similare

Instalare sisteme supraveghere

Comercializam si instalam sisteme de supraveghere complete, parcurgem toate fazele, de la proiectare, achizitionarea echipamentelor si pana la predare..

Instalare sisteme de alarma casa si apartament

Detinem toate autorizatiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarma pentru casa si apartament. Odata cu achizitia unei locuinte, indiferent ca..

Instalare camere supraveghere

Asiguram instalare camere de supraveghere la cererea clientului. Inainte de a achizitiona o camera de supraveghere sau un intreg sistem de supravegher..

Cum alegem un dvr si un sistem de supraveghere

Un DVR ce urmeaza sa fie instalat in cadrul unui sistem de supraveghere trebuie sa fie compatibil cu camerele montate in sistem pentru a beneficia de ..

Montajul unui sistem de supraveghere video

Montajul unui sistem de supraveghere video trebuie sa fie efectuat dupa ce in prealabil a fost verificat de o echipa de specialisti. La prima vedere e..

Despre camere ip de supraveghere video

Camerele IP de supraveghere video fac parte din gama de camere de noua generatie ce ofera posibilitatea de a fi accesate si din afara retelei interne,..