Instalare si montaj

Instalare sisteme supraveghere

Comercializam si instalam sisteme de supraveghere complete, parcurgem toate fazele, de la proiectare, achizitionarea echipamentelor si pana la predare..

Instalare sisteme de alarma casa si apartament

Detinem toate autorizatiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarma pentru casa si apartament. Odata cu achizitia unei locuinte, indiferent ca..

Instalare camere supraveghere

Asiguram instalare camere de supraveghere la cererea clientului. Inainte de a achizitiona o camera de supraveghere sau un intreg sistem de supravegher..

Cum alegem un dvr si un sistem de supraveghere

Un DVR ce urmeaza sa fie instalat in cadrul unui sistem de supraveghere trebuie sa fie compatibil cu camerele montate in sistem pentru a beneficia de ..

Montajul unui sistem de supraveghere video

Montajul unui sistem de supraveghere video trebuie sa fie efectuat dupa ce in prealabil a fost verificat de o echipa de specialisti. La prima vedere e..

Despre camere ip de supraveghere video

Camerele IP de supraveghere video fac parte din gama de camere de noua generatie ce ofera posibilitatea de a fi accesate si din afara retelei interne,..

Cum instalam camere de supraveghere box

Camerele de interior box se folosesc pentru a filma numerele masinilor, in cazul service-urilor auto sau spalatoriilor auto. Camerele de supraveghere ..

Camere supraveghere ieftine

Daca sunteti in cautare de camere supraveghere ieftine, ati ajuns exact unde trebuie, magazinul nostru are o oferta foarte variata de camere supravegh..

Sisteme supraveghere video in Bucuresti si in tara

Daca detii o afacere medie sau mare, atunci achizitionarea unui sistem supraveghere video este o necesitate, nu un lux. Un astfel de sistem scuteste m..

Despre instalare camere supraveghere exterior

Cele mai solicitate tipuri de camere de supraveghere sunt camerele de supraveghere de exterior. Daca la interior lucrurile sunt mai simple, atunci can..

Manopera instalare camere supraveghere

Manopera de instalare a unui sistem de supraveghere variaza de la caz la caz si se calculeaza in functie de mai multi factori: numarul de camere sau s..

SDSMAG SRL detine toate autorizatiile necesare pentru montaj si instalare sisteme de supraveghere si securitate. Oferim servicii complete, cu tot cu echipamentele aferente. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a va putea prezenta o oferta personalizata. Daca lucrarea de instalare este mai complexa, va oferim un discount pe masura! Deasemenea, in functie de necesitati oferim consultanta si mentenanta ulterioare lucrarii.