Manopera instalare camere supraveghere

Manopera de instalare a unui sistem de supraveghere variaza de la caz la caz si se calculeaza in functie de mai multi factori: numarul de camere sau sisteme de supraveghere de instalat, lungimea traseului de cablu si dificultatea efectuarii lucrarilor de cablare, estetica solicitata de proprietar, etc. De aceea pentru a putea oferi un pret exact al lucrarii de manopera, un inginer trebuie sa se deplaseze la locatie si sa evalueze costul, amploarea si durata lucrarii. Vizita tehnica este gratuita, la fel si consultanta telefonica. De cele mai multe ori insa, va putem comunica pretul si in urma unei convorbiri telefonice, cu conditia sa descrieti cat mai amanuntit conditiile existente.

In general insa, va putem spune ca, cel putin in cazul unui sistem de supraveghere video, manopera este in jur de 70 - 150 RON pe camera.

Insa, in cazul unei lucrari mai mari, pretul poate scadea, puteti beneficia de bonusuri si reduceri consistente.

Va reamintim ca firma noastra detine absolut toate autorizatiile necesare efectuarii unor astfel de lucrari, si ofera toata gama de servicii aferente instalarii, inclusiv mentenanta, proiectare si analiza de risc. Lucrarile neautorizate, executate cu personal care nu poseda astfel de autorizatii de la politie se sanctioneaza conform legii, iar inregistrarile obtinute de catre sistemul de supraveghere nu pot fi folosite ca probe in eventualitatea unei actiuni in instanta.

Sunati-ne acum si va garantam ca vom obtine pentru dvs cel mai bun pret!


Categorii similare

Instalare sisteme supraveghere

Comercializam si instalam sisteme de supraveghere complete, parcurgem toate fazele, de la proiectare, achizitionarea echipamentelor si pana la predare..

Instalare sisteme de alarma casa si apartament

Detinem toate autorizatiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarma pentru casa si apartament. Odata cu achizitia unei locuinte, indiferent ca..

Instalare camere supraveghere

Asiguram instalare camere de supraveghere la cererea clientului. Inainte de a achizitiona o camera de supraveghere sau un intreg sistem de supravegher..

Cum alegem un dvr si un sistem de supraveghere

Un DVR ce urmeaza sa fie instalat in cadrul unui sistem de supraveghere trebuie sa fie compatibil cu camerele montate in sistem pentru a beneficia de ..

Montajul unui sistem de supraveghere video

Montajul unui sistem de supraveghere video trebuie sa fie efectuat dupa ce in prealabil a fost verificat de o echipa de specialisti. La prima vedere e..

Despre camere ip de supraveghere video

Camerele IP de supraveghere video fac parte din gama de camere de noua generatie ce ofera posibilitatea de a fi accesate si din afara retelei interne,..