Camere speed dome

Speed dome este un tip de camera foarte cautat atunci cand vine vorba atat de camerele de supraveghere de interior cat si de exterior. Calitatea lor ridicata si varietatea de functii de care dispun propulseaza acest tip de camere in topul preferatelor firmelor de monitorizare video si securitate. Dispun de un zoom optic puternic, camera rotativa si orientabila, pot urmari cu maxima eficienta un obiect in miscare, se pot roti cu viteza foarte mare: 360 de grade (o rotatie completa) pe secunda, pot fi comandate cu ajutorul unui controller sau a unui dvr. Foarte fiabile si eficiente, camerele de supraveghere speed dome sunt printre cele mai vandute camere de supraveghere!

camere-speed-dome

Va oferim o gama larga de camere de supraveghere speed dome de interior si de exterior, cu zoom optic, digital, cu rotire pe verticala(PAN/TILT) la 90 grade, 180 grade si orizontala 360 grade.

Camerele de supraveghere de tip speed dome sunt adesea intalnite in parcari, hipermarket-uri, unitati militare, supraveghere stradala, aeroporturi, hale industriale cu suprafete mari dar si rezidential pentru cei ce doresc o securitate sporita.

Camerele de supraveghere ip speed dome isi gasesc o aplicabilitate diversa, fiind concepute atat pentru supraveghere video de interior cat si pentru monitorizare video exterioara. Unele dintre cele mai importante functii sunt: fixeaza si urmaresc un obiect in miscare, se orienteaza stanga/dreapta cu viteza foarte mare, se pot comanda cu ajutorul unui browser web ca Internet Explorer sau cu ajutorul unor aplicatii software specializate care sunt livrate odata cu achizitionarea camerei.

Filmele sau imaginile pot fi stocate pe computer pentru o vizionare ulterioara.

Va oferim o gama larga de camere de supraveghere ip speed dome de interior si de exterior, cu rezolutii cuprinse intre 520 si 600 linii tv, cu sau fara infrarosu, cu lentila varifocala si zoom motorizat.


Categorii similare

Camere supraveghere exterior

Comercializam camere supraveghere exterior care sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme si/sau lovituri. Ideale pentru supraveg..

Camere supraveghere interior

Vindem camere supraveghere interior la preturi avantajoase, avem o gama larga de camere, cu rezolutie cuprinsa intre 700 si 1000 linii TV, lentila fix..

Camere ip

Camere ip, preturi bune, calitate garantata. Va oferim toate tipurile si modelele de camere ip pentru a putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine..

Dvr-uri

DVR 4 canale poate interconecta pana la 4 camere de supraveghere. Numarul de frame-uri (cadre) pe secunda este o caracteristica esentiala pentru alege..

Nvr-uri

NVR (Network Video Recorder) este un dispozitiv folosit pentru inregistrarea, prelucrarea si transmiterea imaginilor provenite de la una sau mai multe..

Kituri supraveghere video

Un kit de supraveghere video contine un pachet de camere video plus conectorii aferenti (alimentatori, cabluri, mufe) si sisteme de supraveghere aditi..