Videointerfoane

Sunteti interesat de instalarea unui videointerfon? Odata cu instalarea si testarea sistemului videointerfonic se procureaza de obicei si un sistem de voce electronic digital modern pentru a facilita comunicarea audio-vizuala intre diferitele incaperi ale cladirii si intrarea principala aprobata. Sistemul videointerfonic trebuie sa fie adecvat  pentru a sustine monitorizarea vizuala a panoului de la intrarea principala si pentru a sustine comunicarea vocala intre diferite apartamente si panoul de la intrarea principala. Sistemul trebuie sa fie complet programabil de la site-ul panoului intrararii principale, fara a avea nevoie de dispozitive de programare externe sau PC-uri. Pe cat posibil, trebuie sa aiba o copie de rezerva a parametrilor si a memoriei interne pe PC / CD / DVD printr-o interfata de serie incorporata RS232. Sistemul trebuie sa fie alimentat de o unitate principala de alimentare cu energie; sursele suplimentare de alimentare trebuie sa fie furnizate in zona ascendenta precum cere sistemul; cu toate acestea, alimentarea fiecarui monitor din apartament printr-o unitate de alimentare cu energie dedicata va fi absolut respinsa. Deblocarea usii de la intrarea in cladire trebuie sa fie posibila prin apasarea butonului de deschidere al usii monitorului.

videointerfon

Standarde si coduri:
Toate echipamentele si componentele trebuie sa se afle in conformitate cu standardele CE si acestea trebuie sa poarte Directivele (89/336 / EEC) si eticheta UE.

Specificatiile echipamentului:
Sistemul este format din (dar nu este neaparat o regula): panoul de intrare digital al interfonului incorporand video cu camera CCD si unitatea de vorbire/voce; LCD color de 7 inch in fiecare apartament; unitati de alimentare cu energie suficienta, cutii de distribuire al semnalului, amplificatoare de semnal, cabluri video si toate accesoriile necesare.

Panoul de intrare:
Panoul de intrare este de obicei din otel inoxidabil si este montat pe perete. Panoul ar trebui sa aiba o tastatura formata din 12 taste pentru selectarea numerelor cu apel si chei de resetare. In plus are un indice de defilare (sus-jos) si o cheie de ajutor, iar butoanele sunt iluminate din spate; capacitate minima de memorie de 600 de linii; panoul are un buton tip-cheie pentru omul de la supraveghere; panoul de intrare opereaza pe sistemul de codificare de 8 cifre; panoul include 2 linii x 16 caractere si un ecran LCD cu grafic monocrom; incorporeaza o camera CCD de 1/4 " cu unitate de vorbire integrata; camera are o rezolutie minima de 480 de linii TV; panoul contine LED-uri albe pentru iluminat obiecte si pentru a asigura o viziune clara in intuneric total; iluminarea "Engaged" furnizeaza semnalul; panoul are o interfata completa cu taste alfanumerice pentru instructiuni si pentru meniurile de ajutor;

Monitoare:
Monitor TFT cu ecran LCD color de 7 "de inalta rezolutie; 16:9 aspect ratio pentru un camp vizual mai mare; monitor handsfree pentru voce. Conversatia se efectueaza fara a fi nevoie in a pastra butonul de raspuns apasat; monitorul este echipat cu butoane dedicate pentru auto-start, lumina de scara cu eliberare/blocare usa si optiune de a raspunde functiilor; LED verde cu semnal de "usa deschisa"; cadre interschimbabile ale panoului frontal intr-o gama de culori diferite, la alegerea inginerului de arhitectura si designer-ului de interioare; functie de confidentialitate care dezactiveaza tonul de apel.

Unitati de alimentare cu energie:
Unitatile de alimentare cu energie trebuie sa aiba carcasa termoplasticata si sa fie in modulul 12-DIN, prevazuta cu capace de protectie detasabile; unitatile de alimentare electrica trebuie sa functioneze la 240 V, 50 Hz, cu iesire suplimentara de joasa tensiune (13-18 V) pentru alimentarea tuturor monitoarelor, impreuna cu aparatul de fotografiat si aparatul video; toate iesirile sunt stabilizate si protejate impotriva scurt-circuitelor; apel de inhibare al circuitului, atunci cand sistemul este in functiune; apel cu frecventa modulata incorporat in circuitul electronic; controlul temporizat cu eliberare/blocare si dispozitiv de deconectare automata a monitorului activat anterior. Indicator LED incorporat pentru "power on", "control de eliberare a usii blocate", "linia telefonica" si "functii auxiliare 1 & 2"; iesiri integrate aflate in conexiune cu releul pentru functii auxiliare.

Cabluri:
Un singur cablu multi-conductor video este utilizat pentru conectarea sistemului. Cablul este alcatuit din urmatoarele: cablu coaxial ecranat de 75 Ohm; 10 conductori in diverse culori; jacheta de protectie din PVC gri.

Componente:
Contractantul va transmite consultantului 4 copii de literatura descriptiva, date tehnice, cataloage, instructiuni de instalare si de intretinere, recomandarea tuturor produselor utilizate. Contractantul va furniza desene detaliate de reexaminare / aprobare consultantului, care includ schema electrica a retelei de distributie si care sa indice toate componentele sistemului, cum ar fi, surse de alimentare, splitere, cabluri etc.

Instalare:
Splitterele cu semnal video trebuie sa fie furnizate in fiecare etaj in parte, in timpul acela, cablurile video sunt separate si ar trebui sa ruleze la fiecare unitate de monitor. amplificatoarele de semnal video sunt instalate in cadrul sistemului, fiind necesare pentru a compensa pierderile de cabluri coaxiale si pentru a asigura o buna calitate a imaginii, la toate monitoarele. Se furnizeaza numarul corect al unitatilor de alimentare cu energie electrica pentru a indeplini cerintele de putere ale sistemului. In cazul in care exista diferite panouri de intrare la mai multe porti, toate facilitatile audio / video si usa de deschidere vor fi comutate in mod particular la acea poarta din care se face apelul. Controalele la celelalte panouri de intrare este dezactivat in timpul apelului pana cand se finalizeaza.

Interfonul video-voce:
Se asigura furnizarea, instalarea si punerea in functiune a sistemului interfonului digital color video-voce pentru cladire ca pe caietul de sarcini inchise. Contine: panoul de intrare al interfonului digital color video cu camera CCD incorporat si unitatea de vorbire asa cum este specificat; monitor interfon electronic video-voce cu ecran LCD color de 7 inch plus o unitate electronica de vorbire incorporat; unitati de alimentare cu energie dupa cum este necesar sistemului; cabluri video, cutii de jonctiune PVC cu camera electrica / telefon in fiecare etaj al cladirii; aprovizionare, instalare, punere in functiune si garantie a sistemului de mai sus, asa cum este specificat cu toate accesoriile necesare.


Categorii similare

Interfoane

Doriti sa instalati un interfon? Asiguram instalare si montaj interfoane la preturi foarte avantajoase. Un interfon este un sistem de comunicatii de v..

Sisteme de pontaj

Sistemul de control acces si pontaj poate functiona atat impreuna, cat si fara un sistem CCTV format din DVR-uri si camere de luat vederi. Sistemul es..