Dvr-uri

DVR 4 canale ADN-448

DVR 4 canale ADN-448 poseda 8 canale NVR , Full HD , 1080P, poate fi folosit cu 8 camere IP la rezolutie 1080P ! *Hybrid DVR/NVR deci poate conecta in acelasi timp camere analogice si IP. Acest DVR care este cel mai nou in domeniul echipamentelor ..

258 RON

DVR 4 canale ADH-304

DVR 4 canale ADH-304, suporta un HDD de pana la 4T, neinclus in pachet, 4 intrari BNC, o iesire VGA, o iesire HDMI, protocolul ONVIF, rezolutie 1080P.  Cd, mouse, sursa alimentare, meniu si manual in mai multe limbi, usor de utilizat, interfa..

398 RON

DVR 16 canale HCVR4216A-S2

DVR de 16 canale si compresie H.264, poseda 16 intrari video,4 intrari audio si 1 iesire video HDMI, 1 iesire video VGA, RS485. Rezolutii: HDCVI 1 canal 25fps (real-time) + 15 canale 15fps la inregistrare 720P(1280x720), Analogic 400fps (real..

1210 RON

DVR 32 canale HCVR4232AN-S2

DVR de 32 de canale cu compresie H.264, poseda 32 intrari video, 1 intrare audio si 1 iesire video HDMI, 1 iesire video VGA, RS485. Inregistrarea se face la 720P in timp real pe toate canalele (25fps/canal), IP 2 canale 1080P(1920X1080)/ 4 canale ..

2358 RON

DVR 4 canale HCVR5104H-S2

DVR-ul are urmatoarele rezolutii: HDCVI 100fps (real-time) la inregistrare 720P(1280x720), 50 fps/1080P(1920X1080), Analogic 100fps (real-time) la inregistrare 960H(960X576), IP 1080P(1920X1080) si compresie H.264. DVR-ul poseda 4 intrari video,1 ..

386 RON

DVR 4 canale poate interconecta pana la 4 camere de supraveghere. Numarul de frame-uri (cadre) pe secunda este o caracteristica esentiala pentru alegerea unui dvr de 4 canale deoarece impreuna cu rezolutia determina calitatea imaginilor obtinute de la camera de supraveghere.

dvr

Daca doriti sa cumparati un dvr cu 4 canale trebuie sa intrebati de urmatoarele caracteristici importante:

- daca suporta compresia video H.264
- daca suporta inregistrari audio, control si vizualizare de la distanta
- daca este usor configurabil
- daca poate fi accesat de pe mobil sau tableta.

Majoritatea dvr-urilor de 4 canale pe care le comercializam suporta aceste caracteristici. Pentru calitate full HD va rugam sa discutati cu operatorul de la suport tehnic, el va poate recomanda o configuratie personalizata.

DVR (Digital Video Recording) este o componenta importanta in procesul de supraveghere si monitorizare video. Dispozitivul receptioneaza semnalul video de la orice sursa (in acest caz sursa este o camera de supraveghere de orice tip), il inregistreaza apoi il transmite pe internet. Imaginile sunt inregistrate hard in vederea transmisiei si/sau procesarii ulterioare.

DVR-ul poate reda imagini provenind de la mai multe camere de supraveghere prin impartirea ecranului, afisare pe rand, redare numai cand un anume eveniment are loc (un anumit tip de miscare), transmisie simultana, etc. Utilizatorul poate selecta ce camera doreste sa vizioneze, poate adauga alti utilizatori cu diverse drepturi si poate face backup la inregistrarile video. Backup-ul provenit de la DVR poate fi facut pe stick usb, cd, dvd, hard extern si in general pe orice mediu de stocare.

DVR 8 canale permite vizualizarea, stocarea si redarea filmelor si imaginilor provenite de la camerele de supraveghere si poate conecta pana la 8 camere. Un dvr 8 canale poseda funtia full HD pe toate cele 8 porturi, suporta compresie video H.264, are propriul sistem de operare linux, ii pot fi atasate 2 harduri externe de cate 3TB fiecare, foarte usor configurabil, port audio, porturi care permit conectarea unui sistem de alarma.

Deasemenea un dvr 8 canale are un sistem avansat de backup si permite accesarea de la distanta cu ajutorul internetului, inclusiv 3G. Poseda toate cele 3 iesiri video standard: BNC, VGA si HDMI.

Pe scurt DVR-urile din aceasta categorie au 8 canale, intrari de alarma, posibilitatea de a vizualiza imaginile de pe camerele de supraveghere cu ajutorul tablelelor si a smartphone-urilor, suporta hard disk extern si back-upuri pe diferite suporturi externe.

DVR-urile cu 16 canale, au pana la 16 intrari de alarma, iesire VGA si HDMI, exista posibilitatea efectuarii setarilor de la distanta cu ajutorul internetului sau local. Deasemenea, exista posibilitatea de detectie la miscare, inregistrare continua sau intre anumite ore, totul fiind configurat de utilizator conform cu nevoile acestuia. Poate fi atasat un hard extern pentru stocare.

Va oferim o gama larga de DVR-uri cu 32 canale, cu iesiri HDMI si VGA, dotate cu posibilitatea de a vizualiza imaginile transmise de camerele de supraveghere cu aproape orice dispozitiv modern cu acces la internet: PC, laptop, smartphone, tableta. Acest tip de DVR se livreaza impreuna cu un soft specializat care gestioneaza setarile definite de catre utilizator. Toate setarile se pot efectua atat local cat si de la distanta cu ajutorul internetului.


Categorii similare

Camere supraveghere exterior

Comercializam camere supraveghere exterior care sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme si/sau lovituri. Ideale pentru supraveg..

Camere supraveghere interior

Vindem camere supraveghere interior la preturi avantajoase, avem o gama larga de camere, cu rezolutie cuprinsa intre 700 si 1000 linii TV, lentila fix..

Camere speed dome

Speed dome este un tip de camera foarte cautat atunci cand vine vorba atat de camerele de supraveghere de interior cat si de exterior. Calitatea lor r..

Camere ip

Camere ip, preturi bune, calitate garantata. Va oferim toate tipurile si modelele de camere ip pentru a putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine..

Nvr-uri

NVR (Network Video Recorder) este un dispozitiv folosit pentru inregistrarea, prelucrarea si transmiterea imaginilor provenite de la una sau mai multe..

Kituri supraveghere video

Un kit de supraveghere video contine un pachet de camere video plus conectorii aferenti (alimentatori, cabluri, mufe) si sisteme de supraveghere aditi..