Despre instalare camere supraveghere exterior

Cele mai solicitate tipuri de camere de supraveghere sunt camerele de supraveghere de exterior. Daca la interior lucrurile sunt mai simple, atunci cand doriti sa supravegheati intreaga suprafata exterioara trebuie neaparat sa urmati pasii de mai jos:

Vizionarea locatiei
Vizitele in vederea instalarii sunt gratuite, cel putin la firma noastra, asa ca nu trebuie sa va sfiiti sa cereti o expertiza in urma careia veti fi pus la curent  cu echipamentele necesare. Dumneavoastra trebuie doar sa spuneti ce doriti, iar noi venim cu solutiile potrivite. Fara o vizionare pralabila nu va putem oferi un deviz deoarece nu stim care este necesarul de cablu, volumul de munca precum si alte cerinte aditionale.

Alegerea camerelor de supraveghere exterior
In functie de locatie, cerintele dumneavoastra si de aria de supravegheat va vom ajua sa alegeti cele mai bune camere supraveghere exterior la un raport calitate/pret accesibil oricarui buget.  Camerele supraveghere exterior se impart in mai multe categorii:

1. Camere supraveghere ip de exterior, cu rezolutie digitala (megapixeli), cu o claritate a imaginii comparabila cu cea a unui telefon mobil. Pretul acestui tip de camere creste in raport cu rezolutia si cu numarul de metri la care imaginile sunt vizibile pe timp de noapte (infrarorsu)

2. Camere supraveghere de exterior cu rezolutie analogica avand ca unitate de masura numarul de linii tv, cu cat numarul de linii tv este mai mare cu atat imaginea obtinuta este mai clara, dar si pretul este mai mare

3. Camere supraveghere de exterior dome sau speed dome, rezistente la intemperii, lovituri, dotate cu zoom motorizat si protectie antivandal, capabile sa urmareasca o tinta in miscare

Lentila poate fi varifocala (distanta poate fi setata manual) sau fixa, de cele mai multe ori lentila varifocala nu este necesara atunci cand suprafata este una medie, iar distanta de la locul unde este amplasata camera si pana la obiectiv nu se schimba.

Atentie! Numarul sporit de metri la care imaginea este vizibila pe timp de noapte nu garanteaza o imagine clara, acest lucru este dat de rezolutie.

Montaj camere supraveghere exterior
Locatia unde vor fi montate camerele este foarte importanta, este esential a se evita unghiurile moarte, camerele trebuie sa fie bine mascate daca este posibil, sa fie evitate traseele inutile, cablurile sa fie amplasate cat mai estetic, etc. Toate aceste lucruri vor fi stabilite de comun acord cu dumneavoastra.

Odata cu camerele de supraveghere trebuie avut in vedere si achizitionarea unui DVR, dispozitiv care permite stocarea, prelucrarea, redarea si afisarea imaginilor pe monitor si a  unui Hard Disk. Ecranul monitorului va fi impartit intr-un numar de patrare proportionale cu numarul de camere de supraveghere, in momentul in care un patrat este selectat cu mouse-ul, vei primi pe tot ecranul imaginile provenite de la camera selectata, de asemenea puteti comuta rapid intre imagini sau le puteti viziona in paralel. Noi furnizam si software-ul necesar monitorizarii cu ajutorul computerului, al laptopului sau al unui smartphone.

Lucrarile de instalare si montaj camere supraveghere nu pot fi facute decat cu o firma autorizata, in caz contrar imaginile nu pot fi folosite ca proba in cazul unui eventual litigiu, mai mult, puteti suferi rigorile legii daca sistemele de supraveghere nu sunt amplasate corespunzator.

Consultanta tehnica ulterioara
Dupa efectuarea montajului, ne puteti contacta oricand in vederea consultatiei precum si daca intampinati probleme in ceea ce priveste folosirea echipamentelor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul aflat pe bara de sus a site-ului nostru, consultanta telefonica este absolut gratuita!


Categorii similare

Instalare sisteme supraveghere

Comercializam si instalam sisteme de supraveghere complete, parcurgem toate fazele, de la proiectare, achizitionarea echipamentelor si pana la predare..

Instalare sisteme de alarma casa si apartament

Detinem toate autorizatiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarma pentru casa si apartament. Odata cu achizitia unei locuinte, indiferent ca..

Instalare camere supraveghere

Asiguram instalare camere de supraveghere la cererea clientului. Inainte de a achizitiona o camera de supraveghere sau un intreg sistem de supravegher..

Cum alegem un dvr si un sistem de supraveghere

Un DVR ce urmeaza sa fie instalat in cadrul unui sistem de supraveghere trebuie sa fie compatibil cu camerele montate in sistem pentru a beneficia de ..

Montajul unui sistem de supraveghere video

Montajul unui sistem de supraveghere video trebuie sa fie efectuat dupa ce in prealabil a fost verificat de o echipa de specialisti. La prima vedere e..

Despre camere ip de supraveghere video

Camerele IP de supraveghere video fac parte din gama de camere de noua generatie ce ofera posibilitatea de a fi accesate si din afara retelei interne,..