Instalare sisteme supraveghere

Comercializam si instalam sisteme de supraveghere complete, parcurgem toate fazele, de la proiectare, achizitionarea echipamentelor si pana la predare.  In functie de complexitatea lucrarii va putem oferi discounturi de pana la 15%.

instalare-sisteme-supraveghere

Un sistem de supraveghere video este format din: camere de supraveghere (de interior sau exterior), dvr sau nvr (pentru stocarea si prelucrarea imaginilor), surse de alimentare, hard disk, monitor pentru vizionarea live a imaginilor, cablajul necesar, mufe, copex, eventual router sau switch pentru conexiune la internet.

Un sistem complet de alarma este alcatuit din: centrala Paradox sau DSC, senzori diversi (de prezenta, de presiune, de fum), sirena, precum si sistemele aferente optionale: mecanism de blocare a usii, avertizare pe telefon, conexiune la firma de paza sau politie, etc.

Contactati-ne si impreuna viom alege cea mai buna solutie de supraveghere pentru locatia dvs!


Categorii similare

Instalare sisteme de alarma casa si apartament

Detinem toate autorizatiile necesare pentru instalarea sistemelor de alarma pentru casa si apartament. Odata cu achizitia unei locuinte, indiferent ca..

Instalare camere supraveghere

Asiguram instalare camere de supraveghere la cererea clientului. Inainte de a achizitiona o camera de supraveghere sau un intreg sistem de supravegher..

Cum alegem un dvr si un sistem de supraveghere

Un DVR ce urmeaza sa fie instalat in cadrul unui sistem de supraveghere trebuie sa fie compatibil cu camerele montate in sistem pentru a beneficia de ..

Montajul unui sistem de supraveghere video

Montajul unui sistem de supraveghere video trebuie sa fie efectuat dupa ce in prealabil a fost verificat de o echipa de specialisti. La prima vedere e..

Despre camere ip de supraveghere video

Camerele IP de supraveghere video fac parte din gama de camere de noua generatie ce ofera posibilitatea de a fi accesate si din afara retelei interne,..

Cum instalam camere de supraveghere box

Camerele de interior box se folosesc pentru a filma numerele masinilor, in cazul service-urilor auto sau spalatoriilor auto. Camerele de supraveghere ..