Sisteme supraveghere

Camere supraveghere exterior

Comercializam camere supraveghere exterior care sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme si/sau lovituri. Ideale pentru supraveg..

Camere supraveghere interior

Vindem camere supraveghere interior la preturi avantajoase, avem o gama larga de camere, cu rezolutie cuprinsa intre 700 si 1000 linii TV, lentila fix..

Camere speed dome

Speed dome este un tip de camera foarte cautat atunci cand vine vorba atat de camerele de supraveghere de interior cat si de exterior. Calitatea lor r..

Camere ip

Camere ip, preturi bune, calitate garantata. Va oferim toate tipurile si modelele de camere ip pentru a putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine..

Dvr-uri

DVR 4 canale poate interconecta pana la 4 camere de supraveghere. Numarul de frame-uri (cadre) pe secunda este o caracteristica esentiala pentru alege..

Nvr-uri

NVR (Network Video Recorder) este un dispozitiv folosit pentru inregistrarea, prelucrarea si transmiterea imaginilor provenite de la una sau mai multe..

Kituri supraveghere video

Un kit de supraveghere video contine un pachet de camere video plus conectorii aferenti (alimentatori, cabluri, mufe) si sisteme de supraveghere aditi..

Accesorii camere supraveghere

Accesorii camere supraveghere, mufe, alimentatori, cabluri. Conectorii si alimentatorii nu sunt inclusi in momentul in care achizitionati una sau mai ..

Camere de supraveghere

Societatea noastra va ofera servicii complete de supraveghere si securitate, camere de supraveghere de interior si exterior, instalare si montaj, in t..

Sisteme de supraveghere video si alarme de cea mai inalta calitate, montaj inclus, manopera efectuata de profesionisti autorizati, preturi foarte avantajoase la instalare, discounturi pe masura lucrarii. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii. consultanta telefonica este gratuita.