Camera dome de exterior DS-2CE56H1T-ITM

Pret: 298 RON
Caracteristici: Carcasa metal, 5 Mp, Exterior, Smart IR pana la 20 metri , Fixa 2.8mm

Camera DS-2CE56H1T-ITM are senzor CMOSe si este un model de camera de exterior, datorita carcasei metalice este rezistenta la intemperii, conditii meteo cu temperaturi intre -40 grade celsius si +60 grade celsius, inclusiv rezistenta la acte de vandalism , aceasta fiind cotata cu grad de protectie IP67.

Camera dome Hikvision Turbo HD are 5 megapixeli ce redau imagini de o rezolutie impresionanta, cu detalii precise. In completarea acestei caracteristici importante, lentila fixa de 2.8 mm ofera un unghi de vizualizare de 86 de grade, care permite vizualizarea unor cadre largi si supravegherea unui spatiu generos. 

Senzorul IR datorita LED-urilor infrarosu, inregistreaza imagini clare de pana la 20 de metri in camp deschis.

Tehnologia EXIR cu care este dotata camera, ajuta la imbunatatirea calitatii imaginilor, ea are functia de a asigura o sursa eficienta de iluminare pe timpul noptii comparativ cu modelul traditional cu matrice de LED-uri,iar cu ajutorul acesteia nu vor exista probleme cu iluminarea incorecta a detaliilor suprinse (luminozitatea crescuta pe anumite detalii care devin de de distins).

Camera are meniu OSD cu caracteristici utile cu care se pot realiza anumite setari de imagine, in functie de nevoile personale. Astfel, cu ajutorul acestui meniu veti putea seta reglarea balansului de alb prin AWB; compensarea lumini puternice venita din spatele obiectului din vizor cu functia BLC ; circuitul AGC mentine intensitatea semnalului de iesire al camerei atunci cand nivelul de lumina se modifica.

Camera DS-2CE56H1T-ITM este compatibila cu DVR de 4 si 5 MP, pana la maxim 20 fps.