Camera dome de exterior DS-2CE56D0T-IRM

Pret: 145 RON
Caracteristici: Carcasa metal, 2 Mp, Exterior, Smart IR pana la 20 metri , Fixa de 3.6mm

Camera de exterior DS-2CE56D0T-IRM este o camera Turbo HD de tip dome de la Hikvision cu lentila fixa de 3.6mm care permite vizualizare pe orizontala la un unghi de 99.9 de grade putand fi folosita atat la interior cat si la exterior, menita sa furnizeze o rezolutie de 2MP 1080p cu inregistrare in timp real la 25 cadre pe secunda.

Senzorul Smart IR autoretractabil filtreaza lumina in infrarosu pe timpul zilei, pentru a evita anumitele defecte de afisare a culorilor, iar pe timpul noptii acesta este retras pentru a permite luminii in infrarosu sa treaca, imbunatatind vizibilitatea camerei in modul alb/negru. Vizualizarea imaginilor pe timpul noptii se desfasoara pana la distanta de 20m.

Este compatibila cu DVR-urile Turbo HD de la Hikvision cat si cu DVR-urile din seria XVR de la Dahua prin alimentare 12Vcc/1A, consum max. 4W.

Transmisia datelor se face prin cablu coaxial (pana la 500m) folosind BNC-uri sau prin cablu UTP (cu videobalun). Fiind o camera de exterior beneficiaza de un grad de protectie IP66, adica este rezistenta la praf si apa, functionand la temperaturi cuprinse intre -40 si +60 grade Celsius.

Camera este dotata cu tehnologiile CMOS, IR, CUT, WDR, 120db, AGC ce mentin echilibru in claritate si iluminare.