Camera de exterior dome DS-2CE56C0T-IRM

Pret: 120 RON
Caracteristici: Carcasa metal, 1 Mp, Exterior, Smart IR pana la 20 metri , Fixa 2.8mm

Camera DS-2CE56C0T-IRM de exterior tip dome Turbo HD Hikvison, cu lentila fixa de 2.8mm (deschidere larga pe orizontala – 92 grade).Senzor performant cu rezolutie 1 Megapixel care ofera imagini de supraveghere video HD - 720p (1280x720) cu inregistrare in timp real (25 de cadre pe secunda) fiind dotata cu un senzor IR autoretractabil cu o raza de actiune de pana la 20m pe timp de noapte oferind imagini alb/negru.

Transmisia se face prin cablu coaxial (pana la 500m) folosind BNC-uri sau prin cablu UTP (cu videobalun). Fiind o camera de exterior beneficiaza de un grad de protectie IP66 (rezistenta la praf si jeturi de apa), functionand la temperaturi cuprinse intre -40 si +60 grade Celsius.

Camera DS-2CE56C0T-IRM este Compatibila cu DVR-urile Turbo HD de la Hikvision cat si cu DVR-urile din seria XVR de la Dahua
Alte dotare a camerei este tehnologia CMOS.

Filtru infrarosu auto retractabil smart IR- CUT poate oferii imagini de calitate pe timpul zilei si imagini in spectru infrarosu pe timpul noptii. Acesta se activeaza automat la caderea intunericului, iar distanta de filmare a ledurilor cu infrarosu este de pana la 20 metri.